HTML

Itt meglátod, hogyan kell diákként bankolni :)

A „bankolni diák fejjel” egy olyan oldal, amely diákoknak ad felvilágosítást arról, hogy mit is tudnak kezdeni a pénzükkel, milyen kedvezményekben részesülhetnek egyes pénzügyi szolgáltatásokban, amíg még diákok. Összegezve ez az oldal egy tudásbázis fiataloknak a bankolásról.

Friss topikok

Linkblog

Bankszámla nyitás?!

2010.08.19. 16:06 Agika87

Most, hogy túlléptünk a diákhitel okozta izgalmakon, következzen a számlanyitás, hiszen mapaság bankszámla nélkül már lehetetlen élni. Diákként nagyon sok előnyünkre válhat ha bankszámlával rendelkezünk, főleg az egyetemi évek alatt. Nagyon fontos, hogy havi számlavezetési díj nélküli számlát nyiss, mivel még valószínűleg nem lesz nagyon jelentős fix kereseted az egyetemi évek alatt. 

Az elmúlt napokban én is sok időt töltöttem hasonló ajánlatok böngészésével, és a Sopron Bank ajánlata elég kecsegtető, az ingyenes számlavezetési díjjal, de kicsit tovább böngészve megtaláltam, hogy az Erste banknál hasonlóan jó feltételekkel lehet számlát nyitni (ingyenes számlavezetéssel itt is természetesen), csak még számos extra kedvezmény, és ajándék is vár a leendő számlatulajdonosokra. Szóval érdemes végig nézni az erste ajánlatát is, úgy gondolom, hogyha ingyen van ez a sok ajándék és még jogsi-tankfolyamot is lehet nyerni ugyanolyan (néhol kedvezőbb) feltételekkel mint a többi banknál, mindenképp megéri megtekinteni ezt az ajánlatot is.

A mai tanulság: mindíg böngéssz tovább, mert lehet hogy lesz jobb ajánlat :)

komment

Címkék: trükkök hitel ötletek diák tippek bankolás nyitás bankszámla diákhitel tanuló netbank fejjel bankolni diákbank bankol netbankol

süti beállítások módosítása