HTML

Itt meglátod, hogyan kell diákként bankolni :)

A „bankolni diák fejjel” egy olyan oldal, amely diákoknak ad felvilágosítást arról, hogy mit is tudnak kezdeni a pénzükkel, milyen kedvezményekben részesülhetnek egyes pénzügyi szolgáltatásokban, amíg még diákok. Összegezve ez az oldal egy tudásbázis fiataloknak a bankolásról.

Friss topikok

Linkblog

Részvények

2010.09.29. 16:33 Agika87

Nos, (nem is olyan régen régen) az előző leckében megtanultuk  mi is a részvényalap! Egy olyan ember számára, aki relatív kevés pénzzel rendelkezik, melyet be tud fektetni, és mégis nem félévente 1000ftért szeretné lekötni, jó megoldás lehet a részvényekbe való befektetés. Mondhatni arányaiban ez hozhatja a legtöbb bevételt, viszont ez hordozza magában a legtöbb kockázatot. Főleg, akkor ha nem tájékozódunk, és megalapozatlan döntéseket hozunk. 

bankolni diákbank diák netbank diákhitel tippek tanuló trükkök ötletek fejjel tőlzsde részvény  hitel bankol bankolás

Viszont hála az égnek számos tájékozódási lehetőség áll előttünk. Az egyik ilyen például a http://www.tozsdeforum.hu/ oldal, ahol a többi tőzsdéző emberrel együtt egymás megsegítésére számos jó ötlet, tipp, hír megtalálható. Nekem viszont mégsem annyira tetszik ez az oldal, hiszen a kezdőket olykor lenézik, illetve sokszor olyan nyelven fogalmaznak, amit egy kezdő nem ért. Nem írják sokszor le egyértelműen, hogy vegyél "xy-t" mert az nekik evidens, holott az egy kezdőnek egyáltalán nem. 

Szerencsére van más lehetőség is előttünk!  Pl nézegethetünk számos hírportált a témával kapcsolatban, de ezeknek a szövegezése sem biztos, hogy megfelelő és adott esetben órákat kell böngésznünk egy-egy hasznos bejegyzésért. És mint köztudott az idő=pénz. Van viszont az Erste Banknak egy hírlevele, melyen keresztül Erste ügyfelek böngészés nélkül is naprakészek lehetnek a témában, amit én nagyon jónak tartok. Nem ügyfelek részére elérhetőek késleltetve a korábbi hírlevelek, viszont ez már nem valami hasznos ( bár több mint a semmi :) ) Mindenesetre ha Erstebroker vagy leendő Erstebroker ügyfelek vagytok ajánlom figyelmetekbe az alábbi oldalt.

bankolni diákbank diák netbank diákhitel tippek tanuló trükkök ötletek fejjel tőlzsde részvény  hitel bankol bankolás

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van még egy módja a biztonságosabb részvénybefektetéseknek (mely talán egyszerűbbnek hangzik, mint a tőzsdeforum-os, vagy az Erste Bankos opció) : Ha brókerünk intéz mindent. Ennek is sajnos nagyon sok "drawback"-je lehet, hiszen ha tájékozatlanok vagyunk nem tudunk a bróker "körmére nézni". Ezért ilyen esetben is érdemes tájékozottnak maradni, és kihasználni az Erste, Tozsdeforum, és egyéb oldalak által nyújtott lehetőségeket :) 

A döntés rajtatok áll

 

komment

Címkék: trükkök bank hitel ötletek diák részvény tippek bankolás erste diákhitel tanuló netbank fejjel erstebank bankolni diákbank bankol netbankol tozsdeforum

süti beállítások módosítása