HTML

Itt meglátod, hogyan kell diákként bankolni :)

A „bankolni diák fejjel” egy olyan oldal, amely diákoknak ad felvilágosítást arról, hogy mit is tudnak kezdeni a pénzükkel, milyen kedvezményekben részesülhetnek egyes pénzügyi szolgáltatásokban, amíg még diákok. Összegezve ez az oldal egy tudásbázis fiataloknak a bankolásról.

Friss topikok

Linkblog

A PayPal

2010.09.22. 15:56 Agika87

bankolni fejjel  diákbank ötletek tanuló tippek trükkök netbank diák Pay Pal információA PayPal egy készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, mely az elektronikus kereskedelemreszakosodott. Ez a név szinonimaként használatos az intézet által kínált internetes fizetési módozattal is.

Mi is ennek a menete?

A PayPal elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet azok hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetnek fel lakossági vagy céges bankszámlájukról. Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához. Ennek természetesen feltétele, hogy a webáruház szerződéses partnere legyen a PayPal-nak.

A Pay Pal története:

PayPal Corp. a jelenlegi információk szerint 1998 decemberében alakult a Confinity Inc. és az X.com 2000. márciusi egyesülése során. Kezdetben a cégPalm Pilot fizetési eszközökkel és titkosítással foglalkozott. Mindkét vállalatnak Palo Altoban volt a székhelye. 2002 októberében a PayPal az eBay teljesjogú tulajdona lett. A társaság székhelye San Jose, Kalifornia államban található. A társaságnak több telephelye is működik Omaha, Nebraska államban, Dublinban, ésBerlinben.

 

komment

Címkék: trükkök ötletek diák információ tippek bankolás tanuló netbank pal fejjel pay bankolni diákbank bankol netbankol

süti beállítások módosítása