HTML

Itt meglátod, hogyan kell diákként bankolni :)

A „bankolni diák fejjel” egy olyan oldal, amely diákoknak ad felvilágosítást arról, hogy mit is tudnak kezdeni a pénzükkel, milyen kedvezményekben részesülhetnek egyes pénzügyi szolgáltatásokban, amíg még diákok. Összegezve ez az oldal egy tudásbázis fiataloknak a bankolásról.

Friss topikok

Linkblog

Kevés a bankoló diák?

2010.09.14. 17:43 Agika87

 A pénzügyek tanuását nem lehet elég korán kezdeni - ezzel a megállapítással valamennyi pénzintézet egyetért, de csak elvétve találunk kifejezetten gyerekeknek szóló számlacsomagot a hazai kínálatban. Annál több van a diákoknak kialakított kedvezményes konstrukcióból. 

A bankok tapasztalatai szerint a fiataloknál leginkább a felsőoktatási intézmények hallgatói között a legelterjedtebb a bankszámla. Ennek oka egyszerű, a diákhitelt bankszámlára utalják, és az egyetemek is arra küldik az ösztöndíjat vagy az egyéb támogatásokat. A fiatalabb korosztályoknál, a 14-18 év közöttieknél elenyésző azok száma, akiknek van bankszámlájuk, de még kevesebben vannak ebben a körben a 14 év alattiak.

Ha már ezt a blogot olvasod, téged érdekelnek a pénzügyek. Légy büszke magadra, hogy a szűk keresztmetszetbe tartozol. (és olvasd továbbra is a blogot :) )bankolni ötletek diák diákbank tanuló tippek diákhitel fejjel hitel netbank

komment

Címkék: hitel ötletek diák tippek bankolás diákhitel tanuló netbank fejjel bankolni diákbank bankol netbankol

süti beállítások módosítása