HTML

Itt meglátod, hogyan kell diákként bankolni :)

A „bankolni diák fejjel” egy olyan oldal, amely diákoknak ad felvilágosítást arról, hogy mit is tudnak kezdeni a pénzükkel, milyen kedvezményekben részesülhetnek egyes pénzügyi szolgáltatásokban, amíg még diákok. Összegezve ez az oldal egy tudásbázis fiataloknak a bankolásról.

Friss topikok

Linkblog

A dombornyomott bankkártya

2010.09.22. 16:09 Agika87

Sokan nem tudják milyen bankkártyák vannak, és miért is jobb a bizonyos dombornyomott bankkártya a többinél. Nos itt egy összefoglaló a témáról:

dombornyomott kártyák elfogadása szélesebb körű, mert interneten és olyan kereskedői elfogadóhelyen is használhatóak, ahol nincs POS terminál. Két féle fő kártyatípust különböztetünk meg: a Visa -t és a MasterCardot. Ha Európában használja bankkártyáját, a MasterCard, ha a tengerentúlra, a Közel-vagy Távol-keletre utazik, akkor a VISA kártyát érdemes használni. Mindkét kártya széleskörűen használható internetes vásárlásokra és gépkocsi bérlésre is.

bankolni fejjel diákbank ötletek tanuló tippek trükkök netbank diák master card visa bankkártya dombornyomottbankolni fejjel diákbank ötletek tanuló tippek trükkök netbank diák master card visa bankkártya dombornyomottbankolni fejjel diákbank ötletek tanuló tippek trükkök netbank diák master card visa bankkártya dombornyomott

 
 
 
 
 
 

komment

Címkék: trükkök ötletek diák tippek bankolás bankkártya card visa tanuló netbank master bankolni bankol netbankol

süti beállítások módosítása